Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pátek 21. června 2013

Konec školy - prázdniny.
Dnes byl poslední den kdy Matěj šel do školy. Celou školu začnou rekonstruovat a potom se můžeme těšit na zcela novou školu i s knihovnou, přirodovědným kroužkem..... Bude to taková "multi" budova.
V září začneme opět co týden navštěvovat školu a naši paní učitelku Z. Malou.
Paní učitelka Matýskovi nachystala malý dáreček, Matěj byl za něj hrozně ráda.
Nachystala nám i nějaké ukoly na prázdniny. Každý list třeba dělají i hodinu, jelikož vše komentují, popisují, převádí do praxe, i třeba o "obyčejném" čtverci dokáží mluvit hodinu.

zrakové vnímání


uvolňování ruky- pro nás velmi důležité cvičení. Je nutno vše dělat bez špiček a v jednom tahu. U uvolňování ruky je vždy jeden tah, bez přerušování.


Úkoly z Foresteina





Žádné komentáře:

Okomentovat