Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

sobota 9. února 2013

Matěj :-)  

Matěj byl v pátek ve školce a měl nové bačkůrky, málem to neunesl, občas má věci na kterých lpí, které nerad mění, které dodržuje. Bačkůrky byl opravdu problém, byl z toho nervozní, ale nakonec v nich odťapal do třídy.

Mates dostává večer do postele do mističky ještě nějakou dobrotu než skončí pohádka a usne. Dnes měl krekry, našla jsem ho vedle postele jak tam dřepí, tak jsem se lekla co se děje a Mates si nechtěl nadrobit do postele. Další z jeho problémů jsou drobky v posteli, i když v noci přechází za mnou do ložnice do naší postele tak si první uklidí aby na posteli nebyl ani jeden drobeček a pak si lehne. Je schopný se ve čtyři ráno vzbudit a už neusnout, protože tam jsou drobky :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat