Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

sobota 9. února 2013

EYE-Q

dnes jsme poprvé otevřeli sirup, voní pěkně, chut nevím, ale nevypadá to tak hrozně jako to bylo u marťánků  a hlavně to nemá takovou konzistenci.
Takže za mě doporučuji. Matýsek si dává dvě lžičky za den, měl by tři, ale je to docela drahé. Lžičku bez problémů polkne, takže budeme ted kupovat tento přípravek a uvidíme jestli nastane nějaká změna třeba do dvou měsíců.
Sirup máme s příchutí nebo vůní vanilky, nejde v tom rybina cítit.
Cena je 380Kč a vyjde to na zhruba na dva týdny, při správném dávkování, při dávkování které budu dávat já vyjde na 20 dní, takže cena kolem 600kč na měsíc.
Po třech měsících se má dávkování snižovat na jednu lžičku za den, tudíž by mělo balení vyjít na cca měsíc a týden, což už v porovnání s cenou není taková hrůza.

Žádné komentáře:

Okomentovat