Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

sobota 22. prosince 2012

Víkend + kineziologie

V pátek byli kluci naposledy ve školce, jelikož jejich třída byla zavřená, byli jako jediní ze své třídy ve školce, tak šli do jiné třídy, měla jsem z toho trochu obavy, Matěj to věděl již tři dny do předu, tak jsme se o tom bavili. Šel tam statečně, ale prý potom plakal. On má rád ty svoje jistoty, své stereotypy. Hodně se těma stereotypama obklopuje, nyní už jich hodně odpadlo, ale bylo jich tak před rokem opravdu hodně, má rád i svůj systém hry, který opakuje, když stavíme domeček z lega, je rád, když je stále na stejný způsob.

Po školce čekala kluky návštěva, holky :-) Přijela k nám na návštěvu rodina s dvěma holkama, ve věku našich kluků a novorozeným miminkem.
Kluci byli z holek nadšení, Matěj zezačátku jen z pozarohu pozoroval, ale pak to dopadlo ... (jak vidíte na fotce). Vzal si obě kočky k nám do ložnice do postele.


Miminko bylo nádherné, jak jsem ho držela, tak bych byla schopná hned odkývat další.


Ještě jsem nic nepsala o kineziologii, tak v uterý jsem tam byli, napíši jen ve zkratce a jak bude mezi vánocemi víc času napíši víc, kdybych onu pětistovku dala za nějakou odbornou literaturu či pracovní sešity, tak bych udělala lépe.

Dnes jsem s klukama nazdobila stromeček, tatínka máme do noci v práci, tak bude mít večer překvapení. Kluky to ohromě bavilo, byli dnes i strašně hodní, asi kvůli zítřejšímu Ježíškovi.
Matýsek si ještě pak hodinku sám přendaval banky, tak aby se mu to líbilo, hrozně rád něco aranžuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat