Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

neděle 23. prosince 2012

Vánoce

Ježíšek k nám dorazil už v 11 hodin, jelikož jsme vstávali v pět ráno, oběd jsme si udělali trošku dřív a pak u nás zazvonil Ježíšek a kluci se vrhli ke stromečku. Nejkrásnější pocit je vidět ty jejich očka jak koukají na ten stromeček.
Dárečků měli tak akorát, žádné přehnané obdarovávání nebylo.
Ježíšek jim donesl opravdu to co chtěli. Adámek měl největší radost z kapesní hry heeha a Matěj z figurek z pohádky Ben 10. Samozřejmě jako vždy lego je jistota, Matěj dostal nový box malého lega 4+ a Adámek dostal cca 15kilo dupla, jelikož si s duplem hrají ještě oba, využije se u nás.
Celý den jsme si hráli, koukali na televizi a váleli se. Krásně jsme si den užili.
Zítra ještě mají kluci Ježíška s babičkou a dědou, kteří je budou hlídat, já i manžel pracujeme a ve středu nás čeká Ježíšek u tchánů.


Žádné komentáře:

Okomentovat