Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pondělí 22. října 2012

Podzim
oba kluky zmohlo nachlazení, tak bohužel Matýskovi odpadne 2x po sobě škola.
Ted dva dny jsme trénovali jen sporadicky. Jak je nachlazený tak ho nechávám, během dne se zeptám jaký je koberec (stále odpovídá oranžovej :-)  ), říkáme kam dáváme nádobí (do myčky), to mu už jde.
Jeden den jsme psali Ježíškovi, aby to stihl všechno nachystat. Kluci přesně vědí co chtějí.
Matěj nakreslil postavičky superhrdinů, ben 10, virus attack, gormity, pastelky, plastelínu a lego. (Začal stavět z malých kostiček)
Adámek ten měl jiné požadavky, ten chce letadlo, auto, ještě jednu postel do pokojíčku (to nevím pro koho ji chce a ani nevím jestli by se tam vešla), chce ještě novou kočičku, živou.






Dnes jsme si ještě udělali strašidelnou dekoraci z dyně.  Kluci ji měli chvíli v pokojíčku a ted zdobí balkon, chodí se dívat k balkonovým dveřím na bubáka.




1 komentář:

  1. :) Líbí se mi nápad s dopisem do okna, to musíme s klukama letos taky zkusit! Snad v dopisech najdu tu pravou inspiraci na hračky pro kluky, aby měli opravdovou radost.

    OdpovědětVymazat