Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

neděle 27. května 2018

Adámek

Adámkovi za dva měsíce bude 9 let. Chodí do třetí třídy.
Je to chytrý klluk, ale trošku lajdák. Každopdáně téměř vymizelo jeho stálé naštvávání a urážení se, dá se s ním již docela domluvit a vyjít. Jednu dobu nebylo dne kdy by se 5x nenaštval.
Občas vzpomínáme jak byl malý a jak byl náročný. Je to ale stále neposeda, neustále skáče, hopsá, někde padá, mluví, zpívá si, breptá a je hrozně neklidný.
Ve škole prospívá velmi dobře. Má ve třídě kamarády a řekla bych , že je i v kolektivu oblíbený.
Teď jelikož měl otřes mozku, jsme byli v nemocnici a kamarádi ze školy mu udělali s paní učitelkou a asistentkama nádherný plakát. Vložím pak fotku.
Aďa chodí do třídy kde již mají dvě paní asistentky a dvě děti s poruchou atistického spektra.
Myslím, že to musí být náročné vést tuto třídu.
Aďa se konečně naučil jezdit na kole, z čeho mám velkou radost. Chodí do kroužku nerf, který ho začal hodně bavit, možná do budoucna by mohl chodit do střeleckého. Je těžké najít mu něco co jej baví. Zájmy v podstatě ale nezměnil, stále si kreslí, hraje minecraft, má rád společenské hry, puzzle.



V kočičí kavárně


Jaro 2018 Praha




Park


Plakát od spolužáků do nemocnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat