Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

středa 12. listopadu 2014

Sbírka pro kočičí útulek

Snažím se tento rok pořádat sbírku pro kočičí útulek, každým rokem se s klukama snažíme donést do útulku alespoň něco malého, teď jsem udělala sbírku v práci, u manžela v práci a domluvily jsme se s paní učitelkou, že ji uděláme i u nás ve třídě.
Takže chystám sběrná místa, plakáty a snad vybereme dost jídla.
Kdyby i někdo z Vás co čtete můj blog chtěl přispět budeme moc rádi.


                                      Vánoční sbírka pro kočíčí útulek

                                                   v Bruntále 2014

 

Chtěla bych Vás rodiče i Vaše děti poprosit o malou pomoc. Blíží se vánoce, udělejme radost i někomu jinému,pomozme kočkám v Bruntále splnit jejich vánoční přání a naplňme jim misky na tyto svátky.

Naučme naše děti pomáhat druhým a pokusme se s naší třídou 1.B pořádat tuto sbírku každým rokem.

Prosím o každou maličkost, hadry, ručník, čistící prostředky, malou konzervu nebo pytlík granulí.

Pokud budete chtít tuto sbírku podpořit dejte do 12.12. 2014 věci do krabicce k tomu určené v naší třídě a vše pak děti odnesou jménem celé naší třídy 1.B do útulku.

Děkuji ještě jednou, že nemyslíte jen na sebe a učíte to i Vaše děti. J.Čapková.
 
 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat