Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

sobota 29. listopadu 2014

Omega 3

Matěj užívá omega 3, poslední dobou čtu hodně diskuzí a žádostí o radu, zdali tyto přípravky pomáhají. Dávám mu lžičku co druhý den.

Eye q  Mates bral přez půl roku, výsledky bych řekla žádné. On někdy člověk doufá a věří, že to pomáhá a pak třeba i přijde nějaký skok k dobrému, ale neví čemu to přisoudit.
U nás to byl asi postupný vývoj, takže já tomuto přípravku nedávám žádné klady, samozřejmě neublíží, může i být příznivý, ale k pokroku v nesoustředěnosti, ve vývoji řeči... tomu opravdu nevěřím.
Komu pomohl myslím, že zrovna došlo k nějakému vývojovému skoku a rodič to přisoudil eye q.

Žádné komentáře:

Okomentovat