Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

středa 30. dubna 2014

Škola nanečisto

Proběhla třetí hodina pro budoucí prvňáčky.
Matěj se opět zařadil bez problémů, bych řekla, že se až moc rozjížděl se svým kamarádem, ale to si už paní učitelka pořeší.
V první půl hodince byli s jeho budoucí paní učitelkou a počítali, hledali číslici a počet k tomu určený, hledali si pomocí stejného obrázku kamaráda a tak se seznamovali.
V druhé půlhodince byli zase s panem učitelem, který bude mít druhou třídu prvnňáčků a tam opakovali anglická slovíčka, která se učili už minule, Mates si je pomatoval a pak si říkali která je pravá a levá a kreslili příšeru.

Mates se stále do školy těší, myslím, že to pomůže i ve vztahu k Adámkovi, kdy chytají ze sebe ponorku a je doma teď docela peklo.

Už se zase těšíme na další školu.

Žádné komentáře:

Okomentovat