Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pondělí 24. března 2014

Návštěva psychiatra

Jako každého půl roku jezdíme do Opavy na kontrolu k psychiatrovi k paní doktroce Skřontové.
Tentokrát si vzal Matěj sebou i bráchu.
Porovnali jsme co umí nového za půl roku, kde máme nějaké problémy, jak jsme pořešili školu a další věci ohledně Matěje.
Trošku jsem se bála, že butu tlačena do medikace, naštěstí tomu tak nebylo a pokud bude třeba s medikací začneme až v říjnu.
Prozatím by Matěj mohl zvládnout i nástup do školy bez léků, každopádně musíme být velmi obezřetní a pečliví v jeho sledování a jakoukoliv změnu ihned konzultovat s psychiatrem a následně návštěva tam.
Již jsem to tu určitě psala, nejsem proti medikaci, vím, že někdy opravdu dokáže zázraky a usnadní život dítěti samotnému, ale pokud to není vyloženě nutné, rádi si na to dalšího půl roku počkáme.


Takže návštěva proběhla bez problémů, kluci byli taky v pohodě a uvidíme co dál.

Žádné komentáře:

Okomentovat