Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pátek 16. srpna 2013

Spánek + strava

Snad ještě nikdy jsem tu nezmiňovala spánek, nejsem si tedy jistá, ale asi ne.
Matějovi se upravilo spaní. Od miminka toho moc nenaspal, vstával brzo a špatně usínal. Bylo období kdy usínal kolem jednácté večer, vstával kolem čtvrté ráno, bylo to peklo. Nikomu nepřeju vstávat ve čtyři ráno den co den, je to pak s dítětem neskutečně dlouhý den.
Nyní se mu spaní upravilo, že usíná kolem deváté hodiny, stane se, že někdy i po osmé a spí do šesti rána. Což si myslím, že je výborné spaní.
Sleduji ho teď občas v noci, vzhledem k chrápání a stále chrápe a vyloženě to není spánková apnoe, ale někdy ten dech není uplně pravidelný.

S jídlem měl Mates taky trošku problémy. On toho tedy moc nepojí, stačil by mu brumík a kostíci na celý den. Ale v jídle se umravnil a jí už téměř vše, jako je amoleta, polévky, téměř jakékoliv druhé jídlo, miluje ryby (i když byla prokázaná alergie).
Co se týče stolování, sám si jídlo krájí. Je to jen jeden-dva měsíce, co si začal sám obírat kuřecí maso od kosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat