Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

sobota 20. července 2013

Eye - q

Přestávám Matýskovi dávat přípravek Eye-q, bere jej již dobu, kdy si myslím, že by měly jít vidět nějaké výsledky a já je nevidím. Možná minimální. Konzultovala jsem to i s psycholožkou v Brně a ta mi řekla, názor, že pokud výsledky u jakéhokoliv preparátu nejdou vidět do tří měsíců - znamená to neužívat.
Myslím, že Matějova strava je velmi pestrá, miluje ryby, jablka, okurky, zeleninu, olivový olej... takže chudý na vitamíny nebude a rybí tuk mu již přidávat tedy nebudu.
Opět můj názor zní, že 800měsíčně, na tolik zhruba vyjde užívání tohoto přípravku, budu investovat do her, společenských akcí....

Žádné komentáře:

Okomentovat