Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

středa 10. dubna 2013

Lepek

Matýskovi byla potvrzena alergie na pšeničnou mouku, bohu dík, to má ve velmi malé míře a zatím ho to nijak neovlivňuje. Je možné, že příští testy ukáží alergii jasněji a je také možné, že alergie vymizí uplně.
Co máme udělat je vyhýbat se potravinám s pšeničnou moukou, po hledání v googlu, jsem zjistila, že je téměř ve všem, od těstovin, pečivu, oplatky, salámy až po jogurty. Takže pomalu obcházím obchody a dnes jsem našla masnu kde mají opravdu bezlepkové výrobky.
Těstoviny a takové výrobky mohu pokoupit tady, ještě nemám jasno v jogurtech. Matěj snídá brumíky, pravděpodobně je začnu péct sama. Postupně budeme lepek vysazovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat