Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pátek 29. března 2013

Škola

dnes se ve škole zaměřili na grafomotoriku - cvičili správný úchop, který Matýskovi dělá stále problém.  Psali kříž, kde všechny strany musí být stejné. Dělali uvolňovací cvičení a nacvičovali kreslit smyčku.

Dále přiřazovali barvy. Počítali. Rozvíjeli slovní zásobu i tvorbu vět.

Výuka ve škole je taková všestranná, opravdu cvičí od všeho kousek, jak logopedii, zrakové vnímání, matematiku, grafomotoriku....

S paní učitelkou jsme se domluvily na vyšetření intelektu. Pokud nebude součástí vyšetřen v SPC, které nás čeká v dubnu, zažádáme si o něj tam a pak i v létě u naší psycholožky v Brně.

Žádné komentáře:

Okomentovat