Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

sobota 16. března 2013

Jelikož jsem se rozhodla začít doma měnit některé potraviny za trošku zdravější, byla jsem již něco nakoupit. Budu nakupovat pozvolna a vždy věc vyměním nenásilně.


Třtinový cukr- je prokazatelně zdravější, obsahuje své unikátní zdraví prospěšné látky, minerály, stopové prvky, vitamíny, vlákninu a enzymy. Tato investice se vyplatí - cena třtinového cuku cca 50kč a bílého 25Kč.





Pohanka - Pohanka díky obsahu vhodných minerálů, vitaminů a vlákniny přispívá například výrazně ke snižování hladiny cholesterolu a k prevenci aterosklerózy. Dokáže totiž udržovat pružné cévy, brání tvorbě krevních sraženin a stimuluje účinek vitaminu C. Jako všechny ostatní obiloviny je cenným zdrojem, pro nás tak důležité, vlákniny.
Vyzkouším udělat pohankové karbenátky, do polévky a nebo pohankové sladké placky.



Kečup - kečup je bez příměsí, nedá se srovnat s kečupem koupeným v marketu. Myslím, že však pro naše kluky bude tady s kečupem boj. Ta chut je opravdu jiná, ale zvyknou si. Cena cca 35kč menší lahvička, cena je  v poměru kvalitě.



Bezlepková mouka - bezlepková mouka, nevím zdali nás někdy bude čekat uplně lepek odstranit, tak to chci vyzkoušet. Mouku moc doma nepoužíváme, pečeme pouze bábovku a tu právě chci vyzkoušet z této mouky. 

Cena je cca 95kč za kilo mouky, což je cena příšerná, ale té mouky moc nespotřebujeme.




Jahlové vločky - používám jako zahušťování, právě místo mouky. Cena cca 25kč



Žádné komentáře:

Okomentovat