Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

středa 12. prosince 2012

Vánoční besídka

ve školce dnes měli kluci vánoční besídku. Byla moc pěkná. Děti tancovaly a zpívaly, měli představení, které bylo o ročním období.
Matýsek to zvládl parádně, bez breku, soustředil se, vše uměl a byl úžasný.
Adámek ten to krásně odzpíval a odtancovat, to je přesně jeho parketa, ho to baví a umí to.





Děti vytvořily pro rodiče dárečky, krásné svícny, tak si zítra při společné večeři svíčku zapálíme. Oba kluci letěli tedy hned k tatínkovi a dáreček dali oba mu, maminka si asi nezaslouží.



Nakonec děti měly pod stromečkem každý svůj dáreček domů. Sádrový odlitek s malým štětcem a barvičkama. Jak jsme přišly domů hned se to muselo malovat. Matěj to vymaloval pěkně, barevně, ale Adámek to je patlal, všechny barvičky smíchal a natřel :-)



Pod stromečkem měly ještě spoustu nových hraček do školky, auta,zvířátka, stavebnice, knihy, vkládačky, děti byly nadšené.


Žádné komentáře:

Okomentovat