Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pátek 17. srpna 2012

Matýsek měl dnes obzlávlášt škaredou náladu, byl protivný, otravný, negativní, říkal, že má blbej den :-)

Kluci si vybrali penízky z kasičky a byli je dát do kočíčího útulku. Od našeho baráku máme kousek útulek pro opuštěné kočky, co jdeme kolem tak se na ně kluci dívají, Matěj tam byl na návštěvě i se školkou.

Koupila jsem Hvězdíky, jsou to tobolky, které vevnitř obsahují rybí tuk s příchutí pomeranče, Matěj to samozřejmě nespolkne, nesnáší léky, zvykl si už na nootropil a xyzal, ale toto určitě nedá. Tak jsem se dnes byla zeptat a pouze ta tekutina vevnitř je důležitá, tak to budu muset nějak rozřezávat a není toho tolik aby to s nějakou domluvou nebo podplacením nesnědl. Jen ty tobolky prostě smrdí a jsou škaredé. Doufám, že jsem tedy nevyhodila 300kč jen tak.

Vyzvedla jsem i nootropil a byla jsem rozčarována z ceny. 198Kč za jednu lahvičku nootropilu.

Celý víkend budu od rána do večera v práci tak to bude pro ně i pro tatínka taková zkouška.

Prázdninové učení ted tedy o víkendu dělat nebudu, nestíhám to, začneme až zase v pondělí.
Bohužel čas mi to nedovoluje každý den s Matýskem intenzivně pracovat a když neděláme něco třeba dva dny, tak jde vidět, že to vázne.

2 komentáře:

  1. Taky bych s Jendou chtěla pracovat víc a víc, ale prostě není čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S časem je to hrozné, když je čas, tak není síla nebo nálada, člověk musí vystihnout i vhodný moment, ale je to asi i tím létem, člověk je z horka unavenější a přeci jen je i víc venku. Tak těšme se na zimu :-)

      Vymazat