Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

neděle 15. července 2012




Výlet lodí.
Dneska jsem byla s klukama na dvouhodinové projíždce lodí. Bylo to super, poslední půlhodina tedy náročná kdy to už kluky nebavilo, ale vrátit jsme se nějak museli.
Pak jsem si zašli na oběd, limču a celý den prolenošili.


Uvolněný víkend.
Tento víkend jsem s učením nijak nepohli. Procvičujeme tedy barvičky, hrajeme hry, ale co se týče vyloženě učení, tak o to jsme opravdu nezavadili. Zítra se to pokusíme napravit.
Někdy si taky musíme udělat volno. Dali jsem si za ukol do konce prázdnin umět barvy - což zatím Matýskovi jde a naučit se počítat do deseti, to trénujeme.


Žádné komentáře:

Okomentovat