Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

sobota 15. srpna 2015

Parní lokomotiva Třemešná

Zítra jsme měli jet na výlet parní lokomotivou, bohužel nám výlet zrušili, kdy krajský úřad  musel zrušit tyto jízdy vzhledem k velkému horku a nebezpečí požárů.

Ale dávám jako typ na pěkný výlet, určitě se dětem bude líbit a vlak opět začne jezdit.



1 komentář:

  1. Dobrý den,
    bohužel jste měli mylné informace. Jízdy vlaků nebyly zrušeny, jen jsme z protipožárních důvodu museli vyměnit oře v čele soupravy, kdy místo parních mašinek jezdila historická dieslová lokomotiva Faur.
    Pokud nás hodláte navšívit v letošním roce, sledujte naše webové stránky (http://www.osoblazsko.com), kde se snažíme své cestující dopředu informovat o případných změnách.

    S pozdravem Lukáš Weiss
    topič Slezských Zemských Drah

    OdpovědětVymazat