Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

čtvrtek 21. května 2015

Škola

Blíží se konec roku a Matěj je už unavený. Začíná být podrážděnější.
Musím říct, že se mu ve škole stále daří a nosí jedničky, až na pár vyjimek.
Prázdniny tentokrát budou volnem opravdu zaslouženým.

V kolektivu si myslím, že Matýsek není vůbec bokem, když se bavíme o škole a o družině neslyšela jsem, že by se mu někdo smál nebo  něco podobného, takže opravdu integrace v tomto případě zatím probíhá jak má.

Psát už umí všechny písmenka. Samozřejmě se dalo čekat, že se mu některá budou plést a při diktátu neslyší rozdíl d-t někdy zaplete do toho i p. Pak s-c, tak i sejně š a č.

Čtení bude jen o pilování. Čte každý den, jak z časopisu tak z knížky i slabikáře, stále hodně hláskuje, toto chci pořešit i příští týden na logopedii.

Matematika Matýskovi jde když se soustředí, někdy dělá zbytečné chyby.



Žádné komentáře:

Okomentovat