Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pátek 3. dubna 2015

Ušní vyšetření

Matěj když se dívá na televizi, na videa na počítači nebo hraje počítačové hry je docela hlučný. Někdy i při hře mi připadá hlučný, tak jsme si začali toho všímat.
První co nás napadlo tak byl sluch, sice ve třech a půl letech byl na velkém vyšetření sluchu, ale ono se za ty roky může toho dost změnit, tak jsme raději dnes po telefonické domluvě navštívili ušního lékaře.
Matěj podstoupil vyšetření sluchu a prý slyší na 98%.
Problém tedy bude jinde, může být v tom, že nerozumí, což si nemyslím. Je pro něj jednodušší když člověk nemluví složitě a dlouze, ale rozumí tomu co říká.
Co je pro něj problém je hluk kolem, když se dívá na televizi má rád klid a často nás okřikuje, když se učíme je také rád v pokojíčku sám a za zavřenými dveřmi aby ho nikdo nerušil.... takže pravděpodobně bude problém v ostatních zvucích, které ho ruší a on se nemůže soustředit a tím pádem hůře rozumí.

Žádné komentáře:

Okomentovat