Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

středa 31. prosince 2014

Vánoce

Tento rok byl u nás Ježíšek asi šestkrát nebo i víckrát.
První dáreček byl od kamaráda Vojty ze třídy, kdy si s Matýskem předali malé dárečky.
Druhý Ježíšek byl od tety Lucky a jejich dětí, kdy kluci dostali plátna a barvy, už si namalovali obrazy, každý po svém. Ještě dostali krásné barevné hrníčky se svým jménem.

 
Teta Janča a strejda Michal k nám také něco donesli pod stromeček. Teta koupila klukům hru z Fleru.
Je to soubor čtyř her, k jedné je třeba počítání, k další se hledají slova na určité začínající písmeno a i na končící aby se mohlo postoupit dál v pyramidě... Hra je super.
 




My jsme byli tak hodní, že Ježíšek přišel o den dřív, jelikož jsem 24tého byla v práci.
Adámek měl velkou radost z tabletu, to se dalo čekat, Matěj zase z chlupaté mikiny a nakonec musel dostat taky tablet, jinak by byla rvačka, což vlastně málem byla.










24tého šli kluci s tchánům a tam světe div se další dárečky.
25tého přišli mí rodiče, mě donesli vysněnou proutěnou truhlu a klukům další věci.  Radost byla z triček minecraft.

Jako poslední přišla teta Zuzka s kupou dárků. Kluci dostali hot Wheel, plastelínu a super kalhoty na jaro.

Takže musím říct, že jsem byli hodní, moc hodní, hlavně jsme byli spolu, užívali si volna i nemoci (opět kluci onemocněli, naštěstí jen silnější nachlazení). Děkuji za každou chvilku kdy můžu být se svou rodinou, děkuji, že jsme zdraví a dnes je poslední den v roce a já si jen přeju abychom tady byli příští rok zase všichni spolu, zdraví, spokojení a měli se tak dobře jako tento rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat