Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

sobota 29. listopadu 2014

Co děláme

Zdárně se vyhýbáme nemocem.
Byli jsme na návštěvě u kamaráda Štěpánka ve Valšově, u tety Janči a strejdy Michala, kde se klukům moc líbí.

Ve škole a školce měli akci ozdob si svou cestu do školy, kde děti ze školy i školky namalovaly na desítky metrů dlouhý papír obrázky a tím je vyzdobena celá škola i cesta k ní.




Byli jsme na rozsvěcování vánočního stromečku. Kluci jako každý rok pojedli kukuřici my si dali punč a užili si začátek vánoční nálady.


Ve školce měli divadlo.
Ve škole zase festival Kytka.

Dnes byl den otevřených dveří ve škole, byla tam spousta soutěží, otevřeny prostory budoucí knihovny a střediska volného času, kam by Matěj chtěl jednou chodit do kroužku chovatelství.
Nejvíc se klukům líbilo ve školním klubu.




Dnes jsme byli zazvonit na zvoneček přání.
Adámek si přál aby už mohl chodit do školy :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat