Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pátek 24. října 2014

Učení

Matěj se ve škole snaží. Ve středu a ve čtvrtek byl dýl, ve středu šli s družinou do kina a ve čtvrtek zůstal v družině a šlo na něm vidět jak je unavený. Hrozně nám vyhovuje režim chodit po obědě domů, potom počítač a učení. Později mu ta hlavička už moc nefunguje.

Něco málo z učení



ve škole v pracovní sešitě uvolňují ruku. Je to příprava k psaní, jsem hrozně ráda, že paní učitelka jede tak jak jede, nespěchá na děti a písmena ještě nemusí psát.


Kaktusy, zdlouhavý ukol, Mates si ho rozložil na celý víkend  :-)


psaní znamének


čtení, Matýskovi jde čtení písmen, to opravdu už umí, slabiky to je už něco těžšího, budeme to muset přez prázdniny nacvičit.


Matematika, tam není chybka.

Žádné komentáře:

Okomentovat