Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

neděle 6. října 2013

Škola

Tentokrát Matěje paní učitelka moc pochválila. Prý za prázdniny udělal zas velký pokrok. Někdy už ty malé krůčky ani nevidím jak jsme spolu stále a pracujeme.
Velký pokrok vidí v úchopu tužky, v prostorovém vnímání, v celkové orientaci a řeč ta také pokročila. Tvoří souvětí, snaží se více vyjadřovat, používá nová slova.

Opět jsme si řekli co budou tento rok dělat, to jsou emoce, prostorové vnímání, grafomotoriku, zapojí i logopedii a jako minulý rok všeobecný přehled. Budou se však tento rok více zaměřovat na to, co je třeba pro vstup do školy.

Některé hodiny, spojí s kamarádem Vojtou, který chodí do školy před námi. Jsou oba jiní, takže pravidelně hodiny být společné nemohou, ale některé spolu budou moc fajn.

Dostal další domácí úkol.
Nebylo v něm již vyznačení oblastí kde co má být a zvládl jej bez problémů.


Žádné komentáře:

Okomentovat