Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

neděle 6. října 2013

Polykání léků

Zjistili jsme, že Matěj má problém s polknutím jakékoliv pilulky.
Jak jsme načetli tak někteří lidé mají opravdu psychický blok a prášek nespolknout.
Matýskovi jsem dávala pilulku hodně hluboko do krku, zapíjel snad litrem vody, ale ona mu dovnitř nevklouzne, hrdlo se mu stáhne, voda projde a prášek ne.
Je to opět složitá situace, hlavně vzhledem k jeho medikaci, prozatím řešíme co jde sirupama, cucavýma lékama, nyní užívá kapsle, které musím rozebrat a on polkne jen vnitřek a i to mu dělá neuvěřitelný problém.
Nevím zdali to někdy ustoupí, ale tento problém má i spousta starších lidí.

Vždy se upne na něco a vytvoří si s toho jakoby obcesi. Jednu dobu se nemohl dodechnout, to pak ustalo a začal se jakoby dusit a nyní nás trápí toaleta. Je schopen jít za pět minut pětkrát na malou.
Vyšetření moči proběhlo a je vše v pořádku, takže je to opět psychického rázu. Snažíme tomu nevěnovat pozornost a snad to brzo přejde. Kdo ví co nového zas vymyslí :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat