Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

středa 23. října 2013

Co u nás nového

Užíváme si poslední dny tepla.

Chodíme na kaštany, byli jsme opíkat.

Ve školce byli kluci sbírat listí.

Kluci si vybrali penízky z kasičky a šli zanést do kočičího útulku 100Kč. Sice to moc není, ale děláme to docela pravidelně, no a pro ně jsou to další dvě figurky které by mohli mít, takže jsem ráda, že se toho vzdají.
SE školkou jdou také odnést nějaké jídlo a konzervy do kočičího útulku, které nasbírali. Je to pro mě radost mít takovou školku, že děti k tomuto vedou.

Chodíme na návštěvy, za velkým Matýskem s kterým náš Matěj kouzlí a jsou jako Harry Potter, k tetě Evě za holkama, byla tu teta Zuzka s Tomášem - pro kluky čokoládová teta. Stále chodí na návštěvu kamarádka Eliška, kterou si kluci moc oblíbili.
Dnes dojela i naše teta Lucka s dětma. Moje kamarádka uplně od malinka.

Zítra se chystáme do kina.

VE školce měli opíkání brambor se školákama, zítra jak jsem psala jdou za kočičkama a dnes byli ve stanici přírodovědců dozvědět se něco o ježcích. To je Matějova parketa, jednou se musí do takového kroužku zapsat.

Příští týden jej čeká keramika na kterou se moc těší.

Měla jsem ted víc volna v práci, takže jsme si opravdu společně užili spoustu času.

Žádné komentáře:

Okomentovat