Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

úterý 3. září 2013

Adámek je nemocný

Adámek onemocněl. Od pátku ho trápily teploty kolem 39st.
Dnes šel na odběr krve a moči, s krví to bylo horší, plakal, ale byl rád, že viděl krev. Vyčůrat se do zkumavky bylo pro něj dobrodružství :-) Vzorky si odnesl do laboratoře a díval se jak to tam vypadá a nemohl pochopit, že se dělají rozbory krve a moči.
Matějovi byla odebrána moč také. Hodně často chodí na záchod, je třeba schopen jít 5x do půl hodiny, jak se dnes potvrdilo a co jsem čekala, že je moč v pořádku a Matěj to má opět v hlavě. Ono když si toho nebudeme všímat tak to přestane. Tak měl i dýchání, nedodechnutí, škrábání v krku....

Žádné komentáře:

Okomentovat