Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

čtvrtek 22. srpna 2013

Vysazení Eye-q

Je to již měsíc co Mates nebere eye-q a nevidím žádnou změnu.
Pro ty kteří nečtou náš blog často. Tak Matěj užíval tento přípravek zhruba půl roku, prý je to přípravek který opravdu pomáhá, četla jsem v hodně diskuzích. Pomáhá v soustředěnosti, rozvoji řeči..... Jeho cena je vysoká, měsíčně to může vyjít i na 800Kč. Tak jsme po půl roce přípravek vysadili.
Nejde vidět, žádná změna k horšímu, Matěj je na tom stále stejně.

4 komentáře:

  1. My jsme ho také zkoušeli půl roku. Zdálo se mi, že se Jára lepší, ale po vysazení jsme nepozorovali žádnou změnu. To zlepšení bylo podle mě přirozeným vývojem. Nicméně to není zbytečné, je to velmi kvalitní rybí tuk a tak jim to prospěje alespoˇm zdravotně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to nebylo zbytečné, jak píšete zdravotně. Za ty peníze koupím raději kila ovoce a zeleniny :-)

      Vymazat
  2. nám žádné změny nenastali a zkoušela jsem to na holce s LDM.Za mě je to jen tahání prachu z lidí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zastávám stejný názor, ne vše drahé je dobré. Neuškodí ale ani nepomůže.

      Vymazat