Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

úterý 13. srpna 2013

Psychiatr

Dnes jsme byli u psychiatra.
Matěj si vzal na pomoc i Adámka. V ordinaci byli docela hodní, ale samozřejmě, došlo na jejich oblíbené boje.

Řešili jsem školu, asistenta do školy, kde nám paní psychiatrička vyjde vstříc a napíše také zprávu s požadavkem na integraci s asistentem. Já bych byla snad nejšťastnější matkou na světě, kdyby to tak vyšlo.
Ohledně změny SPC z Bruntálu na Opavu mi jen přikývla souhlasem.

Dalším řešením bylo vysazení Eye q, což taky odsouhlasila, nasazení nootropilu není potřeba, je to opět jen výživa pro mozek, taková ta bulinka kolem a ne něco vevnitř.
Za půl roku nasadíme pravděpodobně ritalin.
Jakoby je na výběr ritalin a strattera, ještě budu dál zjišťovat, ale myslím, že ritalin bude lepší.

Poslední věcí bylo povídání o Matýskově chování, bití bratra, neposlouchání, ale tam mi řekla, že je to jasné, stále opakovat, dít se negativní věci budou dále, protože on první koná a pak přemýšlí, což je pravda, věřím, že on nechce plno věcí udělat, ale je to tak rychlé, že udělá.
Bodovací systém je prý výborná věc, kdy dítě vidí ihned co se děje, ale stále si myslím, že to máme nějak nedomyšlené.

Takže další vyšetření za sebou a nyní na půl roku oddych.

Žádné komentáře:

Okomentovat