Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

úterý 25. června 2013

Co nás čeká.

Včera jsme měli milou návštěvu tetu Janču a strejdu Michala. Kluci se jich nemohli dočkat. Adámek si už tetu chtěl převléct do noční košile a uložit k sobě do postele :-)

Ve čtvrtek máme ve školce rozlučku s dětma co jdou do školy a bohužel nás opouští i naše paní ředitelka.
Díky paní ředitelce Matěj chodí rád do školky, on si ji zamiloval a bude nám chybět.

Naše školková třída Motýlci se o prázdninách zavírá na celé dva měsíce. Kluci tak budou navštěvovat týden jinou třídu a další týden i jinou budovu, ale stále v rámci naší školky. Myslím, že to zvládnou, vykládáme si o tom a pomalu je na to připrauji.

O prázdninách nás čeká spousta vyšetření. Nasměřovala jsem to vše na dny kdy mám dovolenou.
Takže nás čeká psycholog Brno, psychiatr Opava, alergolog, logopedie a zubař. Tím bychom měli mít zas vyšetření na půl roku až rok za sebou a v září nebo říjnu nás ještě bude čekat vyšetření v SPC Opava, kam jsem Matěje objednala.

Kluci se těší na dovolenou na biofarmě, budem podnikat ještě nějaké výlety.

O prázdninách také bude mít Adámek čtvrté narozeniny, stále mluví o dortu a dárečku :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat