Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

čtvrtek 11. dubna 2013

Potraviny

Sůl Sindaloon je kamenná bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Těží se z otevřených dolů. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí, má uklidňující účinky na trávení. Pomáhá proti nadýmání a pálení žáhy. Používá také k podpoření očisty v době půstu.  
Cena za 100g je 33Kč,  v přepočtu na kilo je cena 333Kč naprosto šílená, ale v přepočtu kolik soli spotřebujeme....


Miso ječemnné
Obsahuje enzymy,vitamíny (B12), bílkoviny, stopové prvky, vlákninu. Miso je výživné, slané koření, charakteristický základ japonské kuchyně zejména k přípravě ′′miso polévek′′, obdobný masovému výtažku (něco jako masox), k ochucení i jiné stravy např. restovaných jídel, těstovin (třeba nám známých asijských kudrnatých nudlí ′′mie′′), do marinád, dresinků, omáček a pod. Miso je v podstatě jednou z hlavních kulinářských surovin Asie. Můžeme je uchovávat až po dobu několika měsíců. Jakmile však již jednou otevřeme jeho balení, musíme ho držet v lednici nebo na jiném chladném místě.
Cena 130kč 



Tortilla - sice obsahují pšeničnou mouku, ale když se naplní lehkým masem a zeleninou bude to výborná pochoutka.


Žádné komentáře:

Okomentovat