Sůl Sindaloon je kamenná bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Těží se z otevřených dolů. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí, má uklidňující účinky na trávení. Pomáhá proti nadýmání a pálení žáhy. Používá také k podpoření očisty v době půstu.
Cena za 100g je 33Kč, v přepočtu na kilo je cena 333Kč naprosto šílená, ale v přepočtu kolik soli spotřebujeme....
Miso ječemnné
Obsahuje enzymy,vitamíny (B12), bílkoviny, stopové prvky, vlákninu. Miso je výživné, slané koření, charakteristický základ japonské kuchyně zejména k přípravě ′′miso polévek′′, obdobný masovému výtažku (něco jako masox), k ochucení i jiné stravy např. restovaných jídel, těstovin (třeba nám známých asijských kudrnatých nudlí ′′mie′′), do marinád, dresinků, omáček a pod. Miso je v podstatě jednou z hlavních kulinářských surovin Asie. Můžeme je uchovávat až po dobu několika měsíců. Jakmile však již jednou otevřeme jeho balení, musíme ho držet v lednici nebo na jiném chladném místě.
Cena 130kč
Tortilla - sice obsahují pšeničnou mouku, ale když se naplní lehkým masem a zeleninou bude to výborná pochoutka.
Žádné komentáře:
Okomentovat