Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

úterý 5. března 2013

Co u nás nového...

Kluci propadli nemoci, byl to silný kašel který sedl na průdušky, takže až krom kašle a zadýchávání se tvářili jako zdraví, celý den lítali, nudili se a byli nevybytí.  Neustále jsem jen říkala neběhejte, nehoňte se a konečně zítra jdu do práce :-)
Nikam jsme pořádně nemohli tak se ten čas opravdu táhl.
Naštěstí nás jednou zachránila návštěva jejich kamarádek Amálky a Elenky a dnes tety Lucky s Ondrou.
Já si také odskočila s kamarádkou Zuzkou do hospůdky a  teď doufám, že se nám nemoci už vyhnout.
Ve čtvrtek již jdou do školky, tak konečně změní prostředí.

V pondělí Matěj jede poprvé do SPC pro logopedické vady v Opavě. Musíme už vyjet ráno v půl sedmé a ihned na deset jsme objednáni k psychiatrovi.
Uvidíme s čím přijedeme.

Příští týden nás také čeká oslava jeho šestých narozenin.

Už pomalinku přemýšlíme nad dovolenou, kluci chtějí jet opět na biofarmu jako minulý rok a myslím, že kdyby to vyšlo budeme spokojení všichni.


Žádné komentáře:

Okomentovat