Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pondělí 7. ledna 2013


RYbí tuk

koupila jsem Marťánky sirup omega3 , přemýšlela jsem jestli toto nebo tak vychvalovaný eye q.
Nakonec jsem tedy dala přednost Marťánkům, uplně se divím, že to ten náš Mates vypije, i tím jak  je to vyplešeno pro děti je to odporné. Hrozně hustý sirup, smrdí (opravdu při uchovávání v lednici je zápach menší), a chuťově hrůza. Dítě má mít denní dávku jednu plnou lžíci, je to složité to pozřít tak podáváme pouze kávovou lžičku.

Udělám tady menší srovnání těchto dvou přípravků

Marťánci -  denní dávka 10ml - balení tedy vychází na 15 dní - cena 180kč - denní dávka stojí tedy 12kč
                - rybí tuk 312mg, omega3 140mg, z toho DHA 120mg

Eye q - denní dávka počáteční (po dobu 3 měsíců)  15ml - balení 200m vychází na 13 dní a cena je 390kč-
            tedy denní dávka stojí 30kč
            - rybí tuk 2400mg, dál obsahuje pupalkový olej ale to není podstatné

Takže ve srovnání eye q  obsahuje v podstatě to stejné jako martánci, jen ve velké koncentraci, cenově když to porovánáme s koncentrací eye q vychází dobře.

Ještě by mě ale zajímalo jestli je opravdu nutná tak velká dávka nebo stačí opravdu to co uvádí martánci a co já , která ještě dávám dávku poloviční.

eye q je i ve formě tablete, kdy cena vyjde o pár korun levněji na denní dávku, však nevím jak do dítěte nacpat šest tobolek za den.

Stále to řeším a bude se snažit dál něco dohledat ohledně toho množství rybího tuku.




Žádné komentáře:

Okomentovat