Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

úterý 18. prosince 2012

Předvánoční čas

už máme stromeček, je to opět pometlo, aby se nám vůbec do obyváku vešel, ale bude náš, kluci si ho vítězně nesli domů s taťkou.
Při koupi stromečku jsme se ještě stihli zůčastnit akce vypouštění balonků štěstí. Akce se účastnilo více měst a u nás v Bruntále bylo vypuštěno téměř 500 balonků. Adámek ten s tím měl trošku problém, chtěl si balonek nechat, ale potom to pochopil, že jsou to balonky pro Ježíška.

Včera jsme měli hromadné stříhání, Matěj nechtěl jít k paní holičce, že chce jako taťka ostříhat strojkem na vlasy. Vypadá uplně jinak když je tak vystříhaný.

Adámek dnes odjel k babičce a dědovi na noc, tak si s Matýskem užíváme, hráli jsme si jeho oblíbené hry na postavičky z hry minecraft, nastěhovali jsme se spolu do ložnice a tady si vegetíme.

Vánoce se nám blíží a s klukama odpočítáváme dny kdy to už bude.
Včera jsme zanesli granulky kočičkám, paní byla ráda a kluci taky, že jim mohli něco dát.

Zítra jdu s kamarádkama posedět do restaurace, věřím, že si to pěkně užijem.

Žádné komentáře:

Okomentovat