Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

úterý 27. listopadu 2012

Listopad končí

tento týden s Matýskem děláme cvičení motoriky, stavíme z lega dům, staví to co stavím já, tedy udělám předlohu a on zopakuje. Cvičení - skok na jedné noze, skok snožmo.  Tři předložky umí, nepletou se mu. Dnes budeme procvičovat výslovnost V a zítra výslovnost F.

V pátek jdeme do školy, večer máme na náměstí rozsvěcování vánočního stromečku a budeme dělat doma vánoční výzdobu, na to se kluci moc těší.

Přidávám foto Adámka, je sranda jak on si vymýšlí, paní učitelce ve škoce vykládal jak byl ted v zologické, druhé paní učitelce vykládal o zlých snech, má neskutečnou představivost, to u Matýska neznám. Adámek leží zabalený v peřině a představuje si a hraje, že je to letadlo a mačká různé cuplíky a tak...
Druhé foto radost kluků - noví panáčci lego.


Žádné komentáře:

Okomentovat