Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pátek 16. listopadu 2012

Alergologie 16.11.

Matýsek byl objednaný na roční kontrolu u alergologa.
Proběhlo klasické měření, vážení, kontrola dechu - to Matěje bavilo - trubička napojená na pc - sílou dechu sestřeluje na pc balonky...

Bohužel byla u nás byla potvrzena alergie na mouku, jako bychom toho měli málo, naštěstí je to v tak malé míře, že to prozatím nemusíme nijak moc řešit. Každopádně můžeme pomalinku vyřazovat věci, které Matěje zbytečně zatěžují a nás moc neomezí. Prozatím to není na dietu, ale může se to kdykoliv rozjet.

Dostali jsme opět dýchátko ventolin, xyzal nám byl vyměněn za nový lék, který má stejné složení, však užívá se pouze jednou a v poloviční dávce, navíc je i levnější.

Za rok opět krevní testy a tam se uvidí.

Žádné komentáře:

Okomentovat