Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pondělí 8. října 2012

Máme za sebou vyšetření na oční klinice v Olomouci.
Matýskovi se očka zlepšily, okluzor musíme dál nosit.  Zítra jdeme zkošet nový brýle, už si Matěj zaslouží brýle nové a jak říkáme pro velké kluky. Okluzor jsem právě objednala taky nové textilní. Nepotí se tolik kůže a je vzdušný.






Adámek má očka zatím furt stejné, takže 5 dioptrií, brýle necháváme stejné a okluzor musí nosit také aby se oči více stimulovaly. Pro něj jsem musela najít okluzor takový aby se dal dávat na jedno i druhé očko a obrázek se nijak výrazně neměnil, aby třeba pirát nebyl hlavou dolů.


Žádné komentáře:

Okomentovat