Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pátek 21. září 2012

Pravolevá orientace - 3. část

zopakuji, pravolevou orientaci, cvičíme první v sedě, pouze křížením ruk na koleno, vždy se ruce vrací do základní polohy, pak přidáváme v sedě i koleno, takže sedí,  a nožka se jen nazvedne, dalším třetím krokem který jsem ještě nepopisovala je cvičení ve stoje.

Dítě stojí, nohy mírně od sebe. Opět ruce v základní poloze, pravá ruka jde k levé noze která ji jde naproti -takže se střetnou zhruba v urovni boků, ruka se dotkne kolene a zpět na základní polohu a pak výměna ruky a nohy....



Žádné komentáře:

Okomentovat