Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pátek 10. srpna 2012

Dlouho jsem ted nepsala nic nového, i když novinek je docela dost.

Tento týden jsme si dali opravdu takový prázdninový, Matěje jsem vůbec nehnala do učení, občas jsme si přečetli knížku, složili puzzle, zahráli nějakou hru, ale žádné sednout a učit.
Chodili jsme spíš na procházky, byli jsme venku hledat poklad, na bazéně, kde to bylo taky už fajn, Mates není takový bázlivý...
Připadá mi, že hodně poskočil s řečí, tvoří již věty, jsou to věty už i o třech slovech,občas slyším skloňování. Slovní zásoba mu taky poskočila.
Matěj si začal hrát i o dost víc s bráškou. Dnes ho venku chytil za ruku, i když to někomu může připadat jako hloupost, tak pro nás je toto veliká změna.

Školu jsme nakonec zrušili a nastoupíme až v září. Už se moc těšíme. Doufám, že to bude nějak vycházet aby to bylo pravidelné.

Mám v plánu nakoupit další listy logico piccola, prodali jsme primo, připadalo mi už pro Matýska lehké a Adámek ten stejnak toto dělá s námi. Stále nevím pro jaké se rozhodnout, ale jeden den nad to sednu a nějaké zas objednám a nebo to nechám až na vánoce :-)

Tento týden kluci opět krásně zvládli mou nepřítomnost, příští týden to však bude horší to budu v práci od rána do večera a už to nebudou jen dva dny ale čtyři.

Příští týden nás čeká i kontrola u psychiatra, zeptám se jen na jeho nesoustředěnost a únavu, potřebujeme předepsat další nootropil, takže to bude rychlá návštěva. Pak se vydáme s Matýskem na menší nákupy.


Žádné komentáře:

Okomentovat