Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

pondělí 9. července 2012

Užíváme si prázdnin.

Byly u nás tety, jedna z Prahy a druhá z Kutné Hory. Kluci byli s tatínkem na chatě a  na bazéně.
Chodíme do potoku házet kamínky a když jsou kluci hodní tak tam ze skály vylézají gormiti :-)
(pro kluky skvělá zábava, jen kdyby ti gormiti byli zadarmo)

Zítra se chystáme odvézt naše zvířectvo psa, kočku a morče k veterináři, tak to bude taky skvělá zábava.
Matýsek jde s babičkou na nákupy a do cukrárny, dědu s Adámek ta zmrzka taky nemine.

Za týden nastupuji zpátky do práce, zatím jen na poloviční uvazek než začne v září školka, tak jsem zvědavá jak to budou kluci zvládat i já sama. Samozřejmě i pro manžela změna.

Musím naspat větu co vyplodil náš Adam, je hodně upovídaný až se divím kam chodí na taková slova jako roztomilé koťátko... V obchodě chtěl koupit chipsíky, bohužel si vybral pitíčko tak jsem mu řekla, že mu je nekoupím a jeho věta zněla  A co si teď počnu ....         Má opravdu neskutečné výplody, to jsem zvědavá co bude plodit ve školce :-)

V pátek dopoledne nás čeká nové logopedické vyšetření  a pak oslava Adámkových třetích narozenin.





Žádné komentáře:

Okomentovat