Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

sobota 26. května 2012

16tého. května  jsme byli v Opavě u psychiatričky.  Překvapila mě mladá paní doktorka, myslela jsem že zastupuje naši psychiatričku Dr. Skřontovou, ale má vyhrazenou středu a přebírá si některé pacienty, pokud samozřejmě chtějí. Myslím si, že je to víc Matějův typ a i bylo vidět, že více spolupracuje. Proto jsem za tuto změnu ráda.
Nootropil zůstavá a v podstatě žádná změna.
Musela jsem Matýska hodně chválit, což se teď tři dny nazpět změnilo.
Matěj hodně poskočil, co se týče řeči, chápání věcí, spolupráce. Byl ted takový hodný. Začal si i  "svým" způsobem brát bratra a hrát si s ním. Dlouhou dobu vše stálo a ted to opravdu skočilo.
Nevím však co se změnilo a tři nebo čtyři dny je to zas divočejší, nevím jestli to není zapříčiněno větší únavou.

Žádné komentáře:

Okomentovat