Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

úterý 10. dubna 2012

Dnes ráno jsem se rozhodla, že zavolám paní Gavendové do Opavy, už jsem tu o ní psala, byla pro nás velkou rádkyní ve výchově Matěje. Objednala jsem nás na další konzultaci na květen.
Byli jsme u paní Nory Gavendové zhruba před rokem a bez Matýska, naše další návštěva proběhne i s Maťou, budu ráda, když se na něj podívá, popovídají si a pak se potřebujeme i na pár věcí poptat my.



Chtěla jsem ještě ukázat jednoduchý kalendář, který u nás krásně funguje.
Matěj se furt ptal hají nebo pinkat skolka - nevěděl co a který den, tak máme pár věcí určených ze dne, které máme v kalendáři. Děti znamenají školka, auto - přijede děda autem, počítač - chvíle kdy si může hrát oblíbenou hru na pc, učení, zmrzlina, bazén,  ve čtvrtek postel znamená spaní ve školce, v pátek je tam škola a v sobotu to je třeba kohout - oblíbená procházka kolem kohouta.
Každou neděli si kalendář nakreslíme a v případě nutnosti dokreslíme nebo smažeme.




Žádné komentáře:

Okomentovat