Proč



Byla bych ráda, kdyby tento web byl pomocí pro rodiče stejně postižených dětí, předčasně narozených dětí, dětí s expresivní poruchou řeči a adhd. Pomohl jim vyřešit některé výchovné problémy či je jen navedl na správnou cestu. Chtěla bych tady ukázat práci s naším synem, pomůcky které používáme, různá logopedická cvičení. Ctěla bych Vám předat své zkušenosti se získáváním informací ohledně práce a výchovy s těmtito dětmi a myslím si, že rada od matky stejně či podobně postiženého dítěte je tou nejlepší radou.

čtvrtek 5. dubna 2012



Dnes ráno jsem poslali brášku Adámka k babičce a my měli den jen pro sebe.

Dopoledne jsme trošku cvičili, pak jsme si s Maťou lehli do postele a koukali na pohádku Alfa a Omega, odpoledne jsme šli do města podívat se po obchodech a pak s tatínkem na oběd do restaurace. Byl to odpočinkový den, kdy Matýsek měl všechnu pozornost jen pro sebe a byl rád.



Dnešní cvičení uvolňování ruky


Jednoduché cvičení - nakreslím dva stejné obrázky, třeba berušku s tečkama a na druhé půlce je bez teček - musí doplnit tečky. Druhou berušku jsem udělala s vlnkama, ale ty se matýskovi vůbec nedařily, musela jsem mu chytit ruku a dělat s ním.


Žádné komentáře:

Okomentovat